Poids de l’Open access dans la production CNRS
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Titre
Isolation and chemoenzymatic treatment of glycoalkaloids from green, sprouting and rotting Solanum tuberosum potatoes for solanidine recovery
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BSO - Titre
Isolation and chemoenzymatic treatment of glycoalkaloids from green, sprouting and rotting Solanum tuberosum potatoes for solanidine recovery
XX
DOI
DOI
10.1016/j.foodchem.2016.10.014
XX
DOAI
DOAI
10.1016/j.foodchem.2016.10.014
XX
Identifiant WoS
WOS:000388112500033
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Accès ouvert
OA - Non
XX
Source - Accès ouvert
OA - Non
XX
Type d'accès
Non OA
XX
Editeur
Elsevier
XX
Source
FOOD CHEMISTRY
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ISSN
0308-8146
XX
Type de document
Article
XX
Notoriété
4 - Excellente
XX
CNRS
Oui
XX
CNRS - Institut
INSIS - Institut des sciences de l'ingénierie et des systèmes
XX
uid:/7XBNFXV6
12/10/2021 14:52:33 (latest)
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