Poids de l’Open access dans la production CNRS
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Titre
Influence of fatty chain length and starch composition on structure and properties of fully substituted fatty acid starch esters
XX
BSO - Titre
Influence of fatty chain length and starch composition on structure and properties of fully substituted fatty acid starch esters
XX
DOI
DOI
10.1016/j.carbpol.2017.02.013
XX
DOAI
DOAI
10.1016/j.carbpol.2017.02.013
XX
Identifiant WoS
WOS:000398759400030
XX
Accès ouvert
OA - Non
XX
Source - Accès ouvert
OA - Non
XX
Type d'accès
Non OA
XX
Editeur
Elsevier
XX
Source
CARBOHYDRATE POLYMERS
XX
ISSN
0144-8617
XX
Type de document
Article
XX
Notoriété
5 - Exceptionnelle
XX
CNRS
Oui
XX
CNRS - Institut
INC - Institut de chimie
XX
uid:/8T636X1B
12/10/2021 14:52:40 (latest)
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