Poids de l’Open access dans la production CNRS
Home
Resources
Graphs
Search
Export
Sign in
Titre
Calorimetric Study of Cowpea Protein Isolates. Effect of Calcium and High Hydrostatic Pressure
XX
BSO - Titre
Calorimetric Study of Cowpea Protein Isolates. Effect of Calcium and High Hydrostatic Pressure
XX
DOI
DOI
10.1007/s11483-017-9493-4
XX
DOAI
DOAI
10.1007/s11483-017-9493-4
XX
Identifiant WoS
WOS:000407379100011
XX
Accès ouvert
OA - Non
XX
Source - Accès ouvert
OA - Non
XX
Type d'accès
Non OA
XX
Editeur
Springer
XX
Source
FOOD BIOPHYSICS
XX
ISSN
1557-1858
XX
Type de document
Article
XX
Notoriété
3 - Correcte
XX
CNRS
Oui
XX
CNRS - Institut
INSIS - Institut des sciences de l'ingénierie et des systèmes
XX
uid:/BXWNS6XR
12/10/2021 14:52:49 (latest)
Add field
Share/Export
Powered by
Lodex
9.6.0