Poids de l’Open access dans la production CNRS
Home
Resources
Graphs
Search
Export
Sign in
Titre
Carbon Dioxide as a Traceless Caramelization Promotor: Preparation of Prebiotic Difructose Dianhydrides (DFAs)-Enriched Caramels from D-Fructose
XX
BSO - Titre
Carbon Dioxide as a Traceless Caramelization Promotor: Preparation of Prebiotic Difructose Dianhydrides (DFAs)-Enriched Caramels from d-Fructose
XX
DOI
DOI
10.1021/acs.jafc.7b01601
XX
DOAI
DOAI
10.1021/acs.jafc.7b01601
XX
Identifiant WoS
WOS:000407089400003
XX
Accès ouvert
OA - Oui
XX
Source - Accès ouvert
OA - Non
XX
Type d'accès
Editeur
XX
Editeur
ACS - American Chemical Society
XX
Source
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
XX
ISSN
0021-8561
XX
Type de document
Article
XX
Notoriété
5 - Exceptionnelle
XX
CNRS
Oui
XX
CNRS - Institut
INC - Institut de chimie
XX
uid:/FR6X0305
12/10/2021 14:52:49 (latest)
Add field
Share/Export
Powered by
Lodex
9.6.0