Poids de l’Open access dans la production CNRS
Home
Resources
Graphs
Search
Export
Sign in
Titre
Review on the control of ice nucleation by ultrasound waves, electric and magnetic fields
XX
BSO - Titre
Review on the control of ice nucleation by ultrasound waves, electric and magnetic fields
XX
DOI
DOI
10.1016/j.jfoodeng.2016.10.001
XX
DOAI
DOAI
10.1016/j.jfoodeng.2016.10.001
XX
Identifiant WoS
WOS:000389111100022
XX
Accès ouvert
OA - Non
XX
Source - Accès ouvert
OA - Non
XX
Type d'accès
Non OA
XX
Editeur
Elsevier
XX
Source
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
XX
ISSN
0260-8774
XX
Type de document
Review
XX
Notoriété
4 - Excellente
XX
CNRS
Oui
XX
CNRS - Institut
INSIS - Institut des sciences de l'ingénierie et des systèmes
XX
uid:/GKS2KSCR
12/10/2021 14:52:33 (latest)
Add field
Share/Export
Powered by
Lodex
9.6.0