Poids de l’Open access dans la production CNRS
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Titre
Cinnamon and ginger essential oils to improve antifungal, physical and mechanical properties of chitosan-carboxymethyl cellulose films
XX
BSO - Titre
Cinnamon and ginger essential oils to improve antifungal, physical and mechanical properties of chitosan-carboxymethyl cellulose films
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DOI
DOI
10.1016/j.foodhyd.2017.03.015
XX
DOAI
DOAI
10.1016/j.foodhyd.2017.03.015
XX
Identifiant WoS
WOS:000401883000006
XX
Accès ouvert
OA - Non
XX
Source - Accès ouvert
OA - Non
XX
Type d'accès
Non OA
XX
Editeur
Elsevier
XX
Source
FOOD HYDROCOLLOIDS
XX
ISSN
0268-005X
XX
Type de document
Article
XX
Notoriété
4 - Excellente
XX
CNRS
Oui
XX
CNRS - Institut
INC - Institut de chimie
XX
uid:/N35DRT6M
12/10/2021 14:52:43 (latest)
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