Poids de l’Open access dans la production CNRS
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Titre
Use of Natural Diversity and Biotechnology to Increase the Quality and Nutritio nal Content of Tomato and Grape
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BSO - Titre
Use of Natural Diversity and Biotechnology to Increase the Quality and Nutritional Content of Tomato and Grape
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DOI
DOI
10.3389/fpls.2017.00652
XX
DOAI
DOAI
10.3389/fpls.2017.00652
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Identifiant WoS
WOS:000401187600001
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Accès ouvert
OA - Oui
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Source - Accès ouvert
OA - Oui
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Type d'accès
Editeur
XX
Editeur
Frontiers Media
XX
Source
FRONTIERS IN PLANT SCIENCE
XX
ISSN
1664-462X
XX
Type de document
Review
XX
Notoriété
4 - Excellente
XX
CNRS
Oui
XX
CNRS - Institut
INSB - Institut des sciences biologiques
XX
uid:/PQL69Q08
12/10/2021 14:52:42 (latest)
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