Poids de l’Open access dans la production CNRS
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Titre
Characterization of the fungal flora of dolo, a traditional fermented beverage of Burkina Faso, using MALDI-TOF mass spectrometry
XX
BSO - Titre
Characterization of the fungal flora of dolo, a traditional fermented beverage of Burkina Faso, using MALDI-TOF mass spectrometry
XX
DOI
DOI
10.1007/s11274-017-2335-1
XX
DOAI
DOAI
10.1007/s11274-017-2335-1
XX
Identifiant WoS
WOS:000411062900011
XX
Accès ouvert
OA - Non
XX
Source - Accès ouvert
OA - Non
XX
Type d'accès
Non OA
XX
Editeur
Springer
XX
Source
WORLD JOURNAL OF MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY
XX
ISSN
0959-3993
XX
Type de document
Article
XX
Notoriété
2 - Acceptable
XX
CNRS
Oui
XX
CNRS - Institut
INSB - Institut des sciences biologiques
XX
uid:/SJVC1K8D
12/10/2021 14:52:52 (latest)
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