Poids de l’Open access dans la production CNRS
Home
Resources
Graphs
Search
Export
Sign in
Titre
Development and characterization of bioactive edible films from spider crab (Maja crispata) chitosan incorporated with Spirulina extract
XX
BSO - Titre
Development and characterization of bioactive edible films from spider crab ( Maja crispata ) chitosan incorporated with Spirulina extract
XX
DOI
DOI
10.1016/j.ijbiomac.2017.07.046
XX
DOAI
DOAI
10.1016/j.ijbiomac.2017.07.046
XX
Identifiant WoS
WOS:000415779800014
XX
Accès ouvert
OA - Non
XX
Source - Accès ouvert
OA - Non
XX
Type d'accès
Non OA
XX
Editeur
Elsevier
XX
Source
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES
XX
ISSN
0141-8130
XX
Type de document
Article
XX
Notoriété
4 - Excellente
XX
CNRS
Oui
XX
CNRS - Institut
INSIS - Institut des sciences de l'ingénierie et des systèmes
XX
uid:/W7VQGXPR
12/10/2021 14:52:57 (latest)
Add field
Share/Export
Powered by
Lodex
9.6.0