Poids de l’Open access dans la production CNRS
Home
Resources
Graphs
Search
Export
Sign in
Titre
Lactobacillus reuteri suppresses E-coli 0157: H7 in bovine ruminal fluid: Toward a pre-slaughter strategy to improve food safety?
XX
BSO - Titre
Lactobacillus reuteri suppresses E. coli O157:H7 in bovine ruminal fluid: Toward a pre-slaughter strategy to improve food safety?
XX
DOI
DOI
10.1371/journal.pone.0187229
XX
DOAI
DOAI
10.1371/journal.pone.0187229
XX
Identifiant WoS
WOS:000414229700047
XX
Accès ouvert
OA - Oui
XX
Source - Accès ouvert
OA - Oui
XX
Type d'accès
Editeur
XX
Editeur
PLoS - Public Library of Science
XX
Source
PLOS ONE
XX
ISSN
1932-6203
XX
Type de document
Article
XX
Notoriété
4 - Excellente
XX
CNRS
Oui
XX
CNRS - Institut
INEE - Institut écologie et environnement
INSIS - Institut des sciences de l'ingénierie et des systèmes
XX
uid:/XCX2PJNC
12/10/2021 14:52:55 (latest)
Add field
Share/Export
Powered by
Lodex
9.6.0