Poids de l’Open access dans la production CNRS
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Titre
Interface tuning and stabilization of monoglyceride mesophase dispersions: Food emulsifiers and mixtures efficiency
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BSO - Titre
Interface tuning and stabilization of monoglyceride mesophase dispersions: Food emulsifiers and mixtures efficiency
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DOI
DOI
10.1016/j.jcis.2017.01.059
XX
DOAI
DOAI
10.1016/j.jcis.2017.01.059
XX
Identifiant WoS
WOS:000398425800004
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Accès ouvert
OA - Non
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Source - Accès ouvert
OA - Non
XX
Type d'accès
Non OA
XX
Editeur
Elsevier
XX
Source
JOURNAL OF COLLOID AND INTERFACE SCIENCE
XX
ISSN
0021-9797
XX
Type de document
Article
XX
Notoriété
4 - Excellente
XX
CNRS
Oui
XX
CNRS - Institut
INP - Institut de physique
XX
uid:/XPDNVL8P
12/10/2021 14:52:40 (latest)
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