Poids de l’Open access dans la production CNRS
Home
Resources
Graphs
Search
Export
Sign in
Titre
Effects of temperature and food quality on isotopic turnover and discrimination in a cladoceran
XX
BSO - Titre
Effects of temperature and food quality on isotopic turnover and discrimination in a cladoceran
XX
DOI
DOI
10.1007/s10452-016-9592-1
XX
DOAI
DOAI
10.1007/s10452-016-9592-1
XX
Identifiant WoS
WOS:000394999000003
XX
Accès ouvert
OA - Non
XX
Source - Accès ouvert
OA - Non
XX
Type d'accès
Non OA
XX
Editeur
Springer
XX
Source
AQUATIC ECOLOGY
XX
ISSN
1386-2588
XX
Type de document
Article
XX
Notoriété
3 - Correcte
XX
CNRS
Oui
XX
CNRS - Institut
INEE - Institut écologie et environnement
XX
uid:/XZV3QNPM
12/10/2021 14:52:37 (latest)
Add field
Share/Export
Powered by
Lodex
9.6.0