Poids de l’Open access dans la production CNRS
Home
Resources
Graphs
Search
Export
Sign in
Titre
A comparison of fat-soluble antioxidants in wild and farm-reared chukar partridges (Alectoris chukar)
XX
BSO - Titre
A comparison of fat-soluble antioxidants in wild and farm-reared chukar partridges ( Alectoris chukar )
XX
DOI
DOI
10.1016/j.cbpa.2017.03.015
XX
DOAI
DOAI
10.1016/j.cbpa.2017.03.015
XX
Identifiant WoS
WOS:000401877100010
XX
Accès ouvert
OA - Non
XX
Source - Accès ouvert
OA - Non
XX
Type d'accès
Non OA
XX
Editeur
Elsevier
XX
Source
COMPARATIVE BIOCHEMISTRY AND PHYSIOLOGY A-MOLECULAR & INTEGRATIVE PHYSIOLOGY
XX
ISSN
1095-6433
XX
Type de document
Article
XX
Notoriété
4 - Excellente
XX
CNRS
Oui
XX
CNRS - Institut
INEE - Institut écologie et environnement
XX
uid:/ZWN6ZX84
12/10/2021 14:52:43 (latest)
Add field
Share/Export
Powered by
Lodex
9.6.0